totdepuzzelpast

Blog

Projectmanagement Jachtslot Mookerheide – interessant en uitdagend

Eind vorig jaar ben ik door Natuurmonumenten gevraagd hen te ondersteunen bij het projectmanagement van de restauratie van JachtslotMookerheide. Vanzelfsprekend hoef je hierover niet lang na te denken bij zo’n uniek en interessant project. De grootste uitdaging bij een dergelijke restauratie is om bij het streven naar herstel van kwaliteit de financiële en planningsaspecten te blijven bewaken. In samenwerking met de projectleider, BarthHalmingh (links op foto) en alle betrokken partijen wordt dit jaar het Jachtslot in twee fases opgeleverd waarmee een uniek monument weer voor een breed publiek toegankelijk wordt. Meer informatie over het project is te vinden op Natuurmonumenten.

projectmanagement jachtslot mookerheide omneomanagement

Succesvol projectmanagement in de bouw - Aruba & Curaçao

De afgelopen weken heb ik twee vierdaagse trainingen mogen verzorgen voor de bedrijven van Janssen de Jong Caribbean op Aruba en Curaçao op basis van mijn boek 'Succesvol projectmanagement in de bouw'.

Naast de workshops stonden er nog andere activiteiten op het programma: op Aruba het adviseren van het projectteam dat verantwoordelijk is voor de uitbreiding van de airport, op Curaçao heb ik kunnen bijpraten over de realisatie van het Pen Resort (Marriott Hotels) en zijn de eerste contacten gelegd voor een nieuw interessant project dat binnenkort gaat starten.

Aan alle betrokkenen: bedankt voor de prettige samenwerking!

Succesvol projectmanagement in de bouw Aruba Curaçao Omneomanagement 1